Consiliul Director

Anca Bahna

Membru

Anca este de profesie medic, dar adevărata vocatie și-a găsit-o în mediul antreprenorial. De 20 de ani a dezvoltat alături de familie brandul MINIPRIX, dar și proiecte de agricultură ecologică, antreprenoriat social și educație non-formală. Din anul 2005 a sprijinit programele Fundatiei Noi Orizonturi și a colaborat la proiectele de educație antreprenorială și la programul „One Level Up”. Are două fetițe de 13 și de 5 ani, care o motivează să nu renunțe la visul sau de a lupta, prin educație, pentru o lume mai bună.

Robert Bogdanffy

Membru

Absolvent al Northwestern College cu specializarea în Științe Politice, precum și al American Studies Program din Washington DC, Robert a lucrat în ultimii cinci ani pentru mai multe organizații din zona de Public Affairs, incluzând Clean Water Action din Minneapolis, MN și McGuireWoods Consulting din București.

Robert a început dezvoltarea personală și profesională ca participant în programul IMPACT, din orașul natal Petroșani, iar după terminarea studiilor s-a întors în România. Experiența sa după întoarcerea acasă include un internship la Oficiul Diplomatic al Primului Ministru. Din 2013 lucreză la McGuireWoods Consulting, ocupând actualmente poziția de Senior Associate Government Relations.

rbogdanffy@mcguirewoods.ro

Diana Certan

Membru

Diana Certan are 15 ani de experiență profesională în organizații non guvernamentale; expertiza sa este în management organizațional, management de proiect, dezvoltare modele și programe educaționale experiențiale (learn by doing), strângere de fonduri, evaluare programe, formator de formatori.

Diana este membru în jurii naționale și internaționale pentru ONG-uri și business-uri sociale. Începând cu mai 2015, Diana este director executiv – comunicare și fundraising pentru Organizatia Umanitara CONCORDIA. În perioada 2004-aprilie 2015, Diana a fost unul din actorii cheie în dezvoltarea modelului IMPACT și a mișcării naționale și internaționale IMPACT, în calitatea sa de manager al Fundatiei Noi Orizonturi.

Diana este Fellow Aspen Institute Romania (2011) primind și premiul Leaders of the Future: Grassroots Education, TED Ed Speaker (Romania) și s-a aflat în Top 100 Romani care schimbă lucrurile în România cu puterea ideilor sau prin exemplu, Foreign Policy Magazine Romania (2011).

diana.certan@concordia.org.ro

Patricia Otvos

Membru

Patricia s-a alăturat Consiliului Director al Fundației Noi Orizonturi în anul 2005, după o perioadă inițială în care a asistat activitățile acesteia în calitate de avocat. A fost inspirată de programele introduse de fondatori și a acceptat cu recunoștință rolul său de consilier. În prezent, Patricia este detașată de Oficiul Comisarului pentru Drepturile Omului al Consiliului Europei la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, unde lucrează ca jurist.

A absolvit în 2017 cursul de Executive Master în International Law in Armed Conflict din cadrul Geneva Academy of International Humanitarian Law and Human Rights. Anterior a efectuat studii privind drepturile minorităților și protecția refugiaților la University of Oxford (1997) și a obținut diploma de master în drept internațional public la London School of Economics and Political Science (1999).

potvos@yahoo.com