fbpx

Vara, impacţii merg în Tabăra VIAŢA

25 aprilie 2019

Doar anul trecut, cluburile IMPACT din 26 de judeţe ale ţării au implementat peste 150 de proiecte de învăţare prin serviciu în folosul comunităţii, iar prin problemele abordate au întins o mână de ajutor celor 87.000 de beneficiari! Şi da, vorbim de elevi de gimnaziu şi liceu, de la sat şi de la oraş, din şcoli şi alte instituţii cu diferite profiluri.

Aşadar, cele mai implicate cluburi IMPACT  din ţară vor fi recompensate cu o bursă ce reprezintă o reducere de 50% din preţul taberei VIAŢA pentru a petrece împreună cu colegii de club o săptămână de aventură şi dezvoltare personală. Bursele reprezintă mai mult de jumătate din costul taberei pentru membrii clubului vostru (570 lei/persoană în loc de 1200 de lei), care vor avea astfel ocazia să se bucure, alături de alți impacți merituoși, de un program gândit special pentru ei.

Membrii care aplică trebuie să aibă la activ cel puţin un proiect implementat în clubul lor în acest an şcolar, proiect în care au lucrat îndeaproape cu comunitatea şi cu partenerii  locali, membrii şi liderii au organizat întâlniri săptămânale de învăţare şi reflecţie, etc.

Cum puteţi aplica?

Anul acesta avem 70 locuri disponibile şi puteţi aplica în una dintre cele două variante:

Cu clubul vostru: grup de minim 5 persoane-maxim 12 persoane (însoţiţi de un lider IMPACT adult). Formular de înscriere.

Cu prietenul cel mai bun din club: 2-3 persoane (dacă părinţii îşi asumă transportarea copiilor până în locaţia taberei sau deplasarea pe cont propriu a copiilor, cu mijloacele de transport în comun). Formular de înscriere.

În cazul în care mai rămân locuri disponibile, le vom redistribui cluburilor deja aplicante care au mai mulţi tineri doritori să participe.

Tabăra IMPACT în VIAȚA se va desfășura în perioada 11-16 august în stațiunea montană Straja, cu un program care, pe lângă elementele din VIAȚA (cățărări pe stâncă, cursurile de frânghii joase și înalte etc), înseamnă și ateliere educaţionale, pentru a spori rezultatele proiectelor de serviciu în folosul comunităţii implementate de cluburi. Bineînţeles, nu vor lipsi focul de tabără, carnavalul costumelor şi multele momente de distracţie.

Contribuţia de 570 lei/persoană reprezintă cazarea, masa, activităţile şi materialele necesare pentru cele 6 zile de tabără. Transportul va fi asigurat de participanţi (după înscrieri voi reveni cu o listă a câştigătorilor burselor pentru a putea călători împreună, dacă doriţi).

Cum a fost Săptămâna IMPACT în VIATA anul trecut?

Așteptăm formularele voastre de înscriere, împreună cu o poză de grup, pe adresa  lidia_bondiuc@noi-orizonturi.ro, până în data de  20 iunie 2019, iar rezultatele vor fi anunţate în data de 25 iunie 2019.

Cele mai convingătoare cluburi vor beneficia de burse, în urma evaluării formularelor completate.

Mult succes!

Contact

Sediul Central Lupeni

Bv. Păcii, bl. 5, ap. 9, județul Hunedoara

Ne găsiți și în Cluj-Napoca. 

comunicare@noi-orizonturi.ro

0727 301 245