fbpx

40 de bilete TedxYouth oferite tinerilor din comunitatea noastră!

06 Noiembrie 2019

Până în 2025 ne propunem ca jumătate de million de copii și tineri din România să beneficieze de contexte relevante de învățare, iar prin programele noastre încercăm an de an să oferim resurse și oportunități educaționale pentru tinerii din România.

Pentru a ajuta tinerii să ajungă mai aproape de ei și de lumea din jurul lor, oferim 40 de bilete la evenimentul TedxYouth tinerilor și profesorilor din comunitatea Fundației Noi Orizonturi – cu precădere IMPACT –  care doresc să se dezvolte și sunt în căutarea propriei voci.

 

Despre TedxYouth Cluj-Napoca

Luna aceasta, sâmbătă, 23 noiembrie 2019, tineri din toată România se întâlnesc în cadrul evenimentului TedxYouth cu tema principală „Find your Voice”. Evenimentul va avea loc pe toată durata zilei de 23 noiembrie la Cinema Florin Piersic în Cluj-Napoca. 

Ideea proiectului TEDxYouth@Cluj a apărut cu nevoia tot mai acută de a scoate talentele în față, de a arăta că tinerii sunt exemple pozitive pentru societatea în care trăim și, mai ales, de a pune umărul la forma pe care educația non-formală o va lua în următorii ani.

La fel ca toate celelalte evenimente TEDxCluj, și acesta are o temă centrală în jurul căreia se vor construi discursurile celor invitați să vorbească: Find Your Voice.

„Mai devreme sau mai târziu, fiecare dintre noi trebuie să facem alegeri pe cont propriu. Acasă și la școală, părinții și profesorii ne echipează, cum știu ei mai bine, cu deprinderile necesare pentru a ne descurca singuri în viață.  De la un punct încolo, depinde doar de noi. Depinde doar de noi să ne găsim locul și rostul. Să avem curaj să spunem ceea ce credem și ceea ce vrem. Să fim sinceri cu cine suntem în fața lumii.”, spun organizatorii evenimentului.

O parte din speakerii ediţiei TEDxYouth@Cluj 2019 au fost deja anuntati pe site-ul evenimentului https://youth.tedxcluj.com/ , iar printre ei se numără Matei Dima, Virgil Ianțu și Mihai Hinda.

 

40 bilete TedxYouth – Cum le oferim?

Pentru tine, evenimentul TedxYouth este o sursă de inspirație și o modalitate prin care poți afla ce se află în spatele succesului și cum ajungi mai aproape de pasiunea ta.

Cele 40 de bilete sunt oferite pentru:

  • 35 tineri cu precădere din mediul rural și localități mici care pot participa la tot evenimentul și sunt interesați să se dezvolte personal și profesional. Evenimentul este potrivit tinerilor începând cu vârsta de 13 ani (o parte dintre acești tineri sunt însoțiți de către un cadru didactic)
  • 5 cadre didactice care însoțesc grupuri de câte 5 elevi din clubul IMPACT (1 profesori + 5 elevi)

 

Cum te înscrii?

  • Secțiunea individuală

Dacă ești tânărul care vrea să participe la TedxYouth, te invităm să ne transmiți un mesaj video scurt în care să răspunzi la întrebarea: De ce este important pentru tine să îți găsești vocea/pasiunea?

  • Secțiunea de grup

Dacă ești cadru didactic și dorești să participi cu elevii tăi, te invităm să ne transmiți un scurt material video în care să răspunzi la întrebarea: De ce este important pentru elevii mei să își găsească vocea/pasiunea?

Materialele video trebuie transmise pe adresa lidia_bondiuc@noi-orizonturi.ro până în 15 noiembrie, urmând să revenim cu răspunsul final în 18 noiembrie.

Pentru a participa în cadrul evenimentului, nu oferim decontarea transportului sau a cazării, de aceea, te rugăm să găsești variantele potrivite pentru a putea participa la eveniment.

Te așteptăm să încerci chiar azi să faci ceva diferit, nou pentru tine și să transpui ulterior în comunitate din ideile inovatoare pe care le vei regăsi în cadrul evenimentului TEDxYouth@Cluj, cu tema „Find Your Voice”.

Pentru orice detalii cu privire la campania „40 bilete la TedxYouth”, te rugăm să ne contactezi pe: lidia_bondiuc@noi-orizonturi.ro

Contact

Sediul Central Lupeni

Bv. Păcii, bl. 5, ap. 9, județul Hunedoara

Ne găsiți și în Cluj-Napoca. 

comunicare@noi-orizonturi.ro

0254 564 471