fbpx

Înscrie-te la Cursul Internațional Cercul Siguranței

4 februarie 2020

 

Rămânem #aproape!
Ultimele săptămâni au fost pline de schimbări și decizii legate de viitor. În tot acest timp, am primit o serie de înscrieri pentru care vă mulțumim și care dovedesc deschiderea de a interacționa diferit cu tinerii din viața voastră pornind de la înțelegerea emoțiilor.

Fiind o echipă internațională, ne gândim și noi la viitor și la siguranța participanților noștri. Datorită măsurilor de siguranță impuse la nivel global, împreună cu echipa Circle of Security International am luat decizia de a anula evenimentul Cercul Siguranței de luna viitoare, urmând a reveni către voi, în viitor, cu noi informații legate de susținerea acestuia.

Toate plățile făcute pentru eveniment vor fi returnate de echipa Circle of Security International, iar pentru orice situatii privind procesul de anulare/returnare a taxei de participare, puteți să ne scrieți direct pe: Bill@circleofsecurityinternational.com sau comunicare@noi-orizonturi.ro.

Deoarece recunoaștem importanța acestui eveniment în viețile fiecăruia dintre noi, decizia nu a fost deloc ușoară. În aceste timpuri noi prioritizăm însă, siguranța tuturor oamenilor din comuinitate. Rămânem aproape cu o serie de alte programe și resurse educaționale pentru părinți, profesori, tinerii din comunitățile noastre, toate gândite #deacasă.

Cu gânduri bune și multă recunoștință,
echipa Noi Orizonturi.

 

 

 

 

Detalii eveniment

Pentru prima dată în Cluj-Napoca, te poți înscrie la cursul internațional Cercul Siguranței, ce are loc în perioada 25-28 iunie 2020.  Noi, Fundația Noi Orizonturi, suntem singura organizație acreditată din România care poate facilita programul pentru persoane care lucrează cu copii.

În vara acestui an, trainerul recunoscut la nivel internațional, Camelia Maianu, vine la Cluj-Napoca pentru a susține Cercul Siguranței pentru specialiști și pentru publicul larg.

 

Cercul Siguranței – ce implică acest program?

Părinții, profesorii, trainerii, psihologii, actorii din mediul ONG și cei care sunt interesați de relația de atașament și siguranță cu copiii și tinerii sunt așteptați să se înscrie la acest curs.

Programul Cercul Siguranței este dezvoltat pe baza unor cercetări de peste 50 de ani în teoria atașamentului, iar facilitatorii oferă participanților suportul emoțional necesar pentru a reflecta asupra relațiilor lor cu copiii în vederea dezvoltării unui atașament sigur și pentru a crește reziliența în școli și în viața de zi cu zi.

Scopul derulării COS (Circle of Security – Cercul Siguranței) îl reprezintă construirea și consolidarea unor relații de încredere între educatori, învățători și părinți, între aceștia și copii, astfel încât tinerii să se simtă în siguranță acasă și la școală.

 

De ce să te înscrii la acest curs?

Cei care se înscriu la acest curs susținut în perioada 25-28 iunie la Cluj-Napoca sunt acreditați ulterior spre a susține, la rândul lor, Cercul Siguranței în mediile lor de lucru.

 

Despre Camelia Maianu – trainerul care susține în această vară cursul Cercul Siguranței în România

Camelia Maianu deține un masterat în Dezvoltarea Copilului și are 16 ani experiență de predare în mediul universitar. În prezent, este profesor asociat la Harrisburg College, unde activitatea ei a fost apreciată cu Premiul de Excelență al Președintelui.

Camelia susține un curs anual de „Dezvoltarea Copilului în Context” și, în fiecare an, este alături de studenți în experiența lor de studiu în România.

Certificată ca și facilitator Cercul Siguranței, Camelia Maianu folosește în mod regulat modelul Cercul Siguranței în activitatea sa cu grupurile de studenți, dar, mai ales, este foarte hotărâtă să ajute la răspândirea modelului Cercul Siguranței în România atât în rândul specialiștilor, cât și a publicului larg.

 

Cum se realizează înscrierile?

Înscrierile se pot realiza până în 20 iunie pe website: https://www.circleofsecurityinternational.com/trainings/register-for-a-training/ prin selectarea sesiunii de training din Cluj-Napoca, susținută de Camelia Maianu.

Deschide și tu #NoiOrizonturi!

Contact

Sediul Central Lupeni

Bv. Păcii, bl. 5, ap. 9, județul Hunedoara

Ne găsiți și în Cluj-Napoca. 

comunicare@noi-orizonturi.ro

0254 564 471