fbpx

1 iunie: Live-uri cu tineri campioni la Ziua Națională IMPACT

21 mai 2020

În 1 iunie dăm voce tinerilor! Vom organiza sesiuni live pe facebook de câte jumătate de oră cu tineri #campioni din IMPACT, dar și din afara cluburilor. Acești tineri au implementat diferite acțiuni civice pentru comunitate, în timp de pandemie, pentru a nu lăsa pe nimeni în urmă. Ei sunt un model pentru noi toți- copii și adulți.

Așadar, pe pagina de Facebook Ziua Națională IMPACT 2020  

 

Ora 14- ne întâlnim cu 3 tineri campioni pentru a discuta despre educație și pentru a le asculta povestea:

Ana Ioniță- inițiator proiect Elevi pentru elevi în carantină (grup de suport pentru pregătirea la examenele naționale/aprofundare materie pentru toți elevii din țară).

Roxana Neagu – educație pentru elevii din rural fără acces la tehnologie (a rescris caiete cu exerciții la română și mate și le-a amplasat la magazinul din sat pentru a putea fi preluate de părinții copiilor fără acces la tehnologie)

Ștefania Menchiu- inițiator pagina The Life in self isolation – o pagină cu conținut realizat de tineri pentru tineri, pentru a traversa mai ușor pandemia: recomandpri de cărți/documentare, materiale de dezvoltare personală, hobby-uri.

 

 

Ora 17.00- ne întâlnim cu 3 tineri campioni pentru a discuta despre sănătare& stare de bine și pentru a le asculta povestea:

Elena Băltărețu– alumni IMPACT proiect Copii versus Pandemii- ghid explicativ despre pandemie pentru copii și tineri- educație pentru sănătate.

Ana Maria Păuleț– membru IMPACT Special Vurpăr, a realiza împreună cu colegii din clubul de robotică viziere pentru medici
Mihaela Alice Dumitru– membru IMPACT ContAșii, a realizat împreună cu colegii o campanie de strângere de fonduri pentru spitalul local.

Rugăm toți participanții să dea share la live-uri pe paginile personale și ale cluburilor cu #campioniiplanetei, #ziuanaționalăimpact pentru a inspira cât mai multă lume la schimbare.

Contact

Sediul Central Lupeni

Bv. Păcii, bl. 5, ap. 9, județul Hunedoara

Ne găsiți și în Cluj-Napoca. 

comunicare@noi-orizonturi.ro

0727 301 245