fbpx

2-5 iunie: Workshopurile de la Ziua Națională IMPACT

21 mai 2020

Dacă de 1 iunie tinerii au ajut grijă de copiii din comunitatea lor, în următoarele zile 2-5 iunie, avem noi grijă de voi.

Am pregătit pentru voi o serie de ateliere practice pe teme care știu că vă preocupă:

 

2 iunie, ora 16.00

Imaginea mea în online: Ce postez și ce spune asta despre mine?

Călin Biriș- marketer Loopaa Marcom

3 iunie, ora 16.30

My magic choice- sau despre cum îmi aleg cariera

Laura Borbe- specialist programe educaționale Noi Orizonturi

4 iunie, ora 16.00 Despre iubirile și relațiile adolescenților Raluca Anton- psiholog
4 iunie, ora 18:00

Pasiune! Unde te-ai ascuns?

Mădălina Hodorog și Călin Crețu, traineri de #EducatieAltfel

5 iunie, ora 14:00

One voice, one heart: we are changing the world! cu Monica Prisacariu, Fundația Noi Orizonturi

 

Atelier 2 iunie – Imaginea mea în online: Ce postez și ce spune asta despre mine?

2 iunie, ora 16.00, pe ZOOM

Cum îmi creez o imagine autentică în online și de ce este acest lucru important? La ce ar trebui să fiu atent- cum mă poate afecta pe termen lung? cum pot deveni o voce a generației mele/un promotor al unui subiect de care sunt pasionat?

Facilitator: Călin Biriș este Senior Partner în cadrul agenției de marketing Loopaa Marcom, din Cluj-Napoca. De asemenea, este fondatorul Online Mastery, programul de la A la Z despre Marketing Online. În cei peste 10 ani de experiență a ajutat peste 80 de companii să fie mai competitive în online și a susținut peste 200 de workshopuri și prezentări, la care au participat mai mult de 15.000 de antreprenori, manageri și tineri profesioniști.În 2015 a fost premiat de revista Forbes ca fiind unul dintre cei mai remarcabili 30 de tineri sub 30 de ani din România. Mai multe detalii despre Călin puteți afla pe www.calinbiris.ro                                 

Atelier 3 iunie – My magic choice – sau despre cum îmi aleg cariera

3 iunie, 16.30, pe ZOOM

La ce trebuie să fiu atent când îmi aleg cariera? Ce ar trebui să știu? Cum pot să mă pregătesc? Ce așteptări au angajatorii? Ce așteptări ar trebui să aibă angajații?

Facilitator: Laura Borbe este specialist programe educaționale la Fundația Noi Orizonturi.

„A trecut destul de mult timp de când am fost pusă, pentru prima oară, în situația de a decide ce vreau să fac în viață (la modul serios), a trecut și ceva timp de când primii mei elevi mă întrebau ce să facă, ce școală să aleagă, ce universitate, job… Timpul acesta a lucrat în favoarea voastră, se pare…. Am devenit așa de pasionată de acest subiect, încât am decis să urmez un master, să învăț ceva despre cum se petrec lucrurile pe piața muncii, despre teste, carieră și nu numai. Prin 2012, cred, am construit și livrat un curs de orientare în carieră, se numea tare fain, Job & Joy și de atunci încolo am lucrat și la școală și în privat, cu tineri, încercând să-i ajut la luarea unor decizii de carieră. Așa că, iată-mă dispusă să povestim, dar cu rugămintea să vă setați corect așteptările. Nu sunt pisholog, nu sunt nici coach de carieră și la final nu veți primi de la mine răspunsul, acel My Magic, ci doar o “busolă”, o „tolbă” și nițel curaj.” 

 

Atelier 4 iunie –  Despre iubirile și relațiile adolescenților

4 iunie, ora 16.00, pe ZOOM

Ce înseamnă să fii îndrăgostit? Care este diferența dintre îndrăgostire și iubire? Ce înseamnă o relație sigură?….și restul întrebărilor vor veni de la voi

Facilitator: Raluca Anton este psiholog dr., trainer și coach, specializat în relații.

 

În trainingurile mele, mereu fac referire la o tradiție japoneză a cărei filosofie îmi place extrem de mult. Se numește „yin kintsugi” și este modul prin care ceramica este reparată folosind un mix de aur și metale prețioase. Este un proces extrem de interesant nu numai pentru că recunoaște istoria și valoarea intrinsecă a unui obiect, dar și pentru că încorporează reparația și o transformă în ceva ce merită scos la iveală. Însă, pentru mine, valența cea mai importantă a acestei tradiții japoneze este faptul că obiectul ajunge să fie, la final, mai valoros decât a fost inițial. Același proces este valabil și pentru terapie și formele de autocunoaștere validate științific: pot să unifice ceva ce a fost scindat, să adauge valoare și să creeze din nou unitate.

Mai multe despre munca Ralucăi: https://www.ralucaanton.ro/despre

 

 

 

Atelier 4 iunie –  Pasiune? Unde ești?

4 iunie, ora 18.00, pe ZOOM

Ce vrei să faci? Încotro de îndrepți? Cine îți răspunde la toate aceste lucruri? Te așteptăm la o sesiune interactivă cu mult joc și energie chiar și în online pentru a discuta despre pasiune.

Facilitatori: Hodorog Mădălina și Călin Crețu lucrează de 8 ani cu joc, energie și inspirație pentru a construi sesiuni de training #altfel. Vino alături de ei și experimentează și un alt tip de educație

Mai multe detalii: www.madalinahodorog.ro

Atelier 5 iunie – One voice, one heart: we are changing the world! – în limba engleză

 

Întâlnire cu tinerii IMPACT din alte țări. Vom face schimb de experiență, aflăm despre provocările dar și proiectele din alte țări. Ne facem prieteni și ne lărgim orizontul de cunoaștere.

Facilitator: Monica Prisacariu, coordonator program cooperare internațională la Fundația Noi Orizonturi.

Tine legătura cu partenerii din țările care au adoptat modelul IMPACT/SKYE al fundației și promovează la nivel internațional educația de calitate, care pune în centru tinerii. Mona a lucrat, de la facilitator comunitar în satele izolate din România, până la manager de programe pentru minorități. Timp de 7 ani a locuit în afara României, în Egipt, Tajikistan și Turcia, lucrând pe proiecte care promovează voluntariatul, împuternicesc comunitățile locale și apără drepturile femeilor.

 

Contact

Sediul Central Lupeni

Bv. Păcii, bl. 5, ap. 9, județul Hunedoara

Ne găsiți și în Cluj-Napoca. 

comunicare@noi-orizonturi.ro

0727 301 245