fbpx

Am lansat Cărțile cu scLIPICI pentru învățători și părinți!

10 iunie 2020

Pentru a învăța să citească independent, copiii au nevoie de multe cărți potrivite nivelului lor de lectură. Pentru a avea o carte preferată, copiii au nevoie de multe cărți dintre care să aleagă.

Au nevoie de cărți cu povești frumoase și diverse, cărți suficient de provocatoare, care în același timp le oferă satisfacția de a fi citit multe cărți singuri. Aceste cărți îi ajută nu doar să exerseze cititul, dar și să îmbrățișeze valori care îi vor ghida o viață întreagă: prietenie, încredere, curaj, diversitate, autoeficiență.

De aceea, am creat www.carticusclipici.ro – ca să oferim cărți din belșug tuturor copiilor cititori începători, inclusiv celor ai căror părinți nu își pot permite să le cumpere.

 

Știați că doar 4,4% dintre copiii din România au peste 100 de cărți pentru copii acasă?

În România sunt de 4 ori mai mulți părinți decât în Uniunea Europeană care nu citesc copiilor lor, nu se joacă cu ei, nu le spun povești, nu îi învață zicători, nu cântă împreună cu ei.

Pentru că știm cât de esențiale sunt toate aceste activități pentru ca un copil să-și dezvolte limbajul, alături de voluntari din toată țara am tradus extrem de rapid primele 80 de cărți cu povești ce pot fi accesate gratuit, online de către învățători, părinți și toți cei care vreți să aduceți bucurie copiilor voștri.

Le mulțumim sincer celor 50 de voluntari care au dat scop acestor povești și ne-au răspuns rapid apelului nostru precum și PEPCO Romania cu ajutorul căruia oferim bucurie pe:
www.carticusclipici.ro

Contact

Sediul Central Lupeni

 

Bv. Păcii, bl. 5, ap. 9 | și în Cluj-Napoca

 

comunicare@www.noi-orizonturi.ro

 

 

0254 564 471