fbpx

#CampioniiPlanetei – Ana-Maria Luciu, eleva care a construit o minibibliotecă în fața casei

29 Iunie 2020

Ea este Ana-Maria Luciu, eleva de clasa a V-a care a construit o minibibliotecă în fața casei ei cu cărți ce pot fi împrumutate de copiii care nu au acces la cărți.
 
Doresc să transmit faptul că toți copiii au dreptul la educație” ne-a spus Ana-Maria motivată de dorința de a arăta că #SePoate să faci schimbări în propria comunitate pentru a oferi tuturor acces la educație. Pe lângă cărțile puse la dispoziție din propria bibliotecă, oricine dorește poate dona cărți bibliotecii din fața casei.
 
 
 
 

Despre #CampioniiPlanetei

În perioada 2 aprilie- 1 iunie, am lansat împreună cu partenerul nostru Lidl Romania concursul național Campioni ai Planetei prin care am provocat elevii și profesorii să inspire la schimbare.
 
Provocarea a constat în crearea de materiale sau acțiuni ce demonstrează cum o materie / informație / idee din școală poate fi conectată la viața reală și la unul dintre cele 4 Obiective de Dezvoltare Durabilă.
 
Elevi și profesori din toată țara ne-au transmis materiale în această perioadă și ne-au arătat că sunt #CampioniiPlanetei.
 
 

Contact

Sediul Central Lupeni

 

Bv. Păcii, bl. 5, ap. 9 | și în Cluj-Napoca

 

comunicare@www.noi-orizonturi.ro

 

 

0254 564 471