fbpx

#CampioniiPlanetei: Daniel Murariu, elevul care trage acel semnal de alarmă

1 iulie 2020

Daniel Murariu este un schimbă-lume, cum spune chiar el, la unul dintre cluburile noastre GreenIMPACT ce promovează patrimoniul local și implicarea în comunitate. Iubitor de vlogging, arte marțiale și natura din jurul său, la doar 11 ani, Daniel trage un semnal de alarmă referitor la protecția mediului înconjurător, făcând apel la cetățenii din comuna Tazlău, județul Neamț, pentru a proteja mediul.
În frumoasa mea comună se colectează deșeuri, însă nici pe departe așa cum ar trebui” ne arată chiar el în materialul video de mai jos și parcă vocea îi devine mai tristă. Vă invităm să îl cunoașteți pe Daniel – elevul pasionat, implicat și atent la comunitate, acel #CampionalPlanetei pe care ni-l dorim cu toții în propriile comunități.  Mulțumim Romanian American Foundation pentru susținerea tinerilor din cluburile GreenIMPACT.
 

Despre #CampioniiPlanetei

În perioada 2 aprilie- 1 iunie, am lansat împreună cu partenerul nostru Lidl Romania concursul național Campioni ai Planetei prin care am provocat elevii și profesorii să inspire la schimbare.
 
Provocarea a constat în crearea de materiale sau acțiuni ce demonstrează cum o materie / informație / idee din școală poate fi conectată la viața reală și la unul dintre cele 4 Obiective de Dezvoltare Durabilă.
 
Elevi și profesori din toată țara ne-au transmis materiale în această perioadă și ne-au arătat că sunt #CampioniiPlanetei.
 

Contact

Sediul Central Lupeni

Bv. Păcii, bl. 5, ap. 9 | și în Cluj-Napoca

comunicare@www.noi-orizonturi.ro

0254 564 471