Noi Orizonturi pentru o altfel de școală

 

Metodologia Învățării Experiențiale

Curs acreditat de Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice

Curs Tabăra Viața pentru Animatori Centre de Vacanță

 

Căutăm voluntari pentru o altfel de școală

 

2% face diferența

Cel mai mic gest are o forță incredibilă

Educație pentru Transformare

De peste 17 ani inspirăm tinerii să conducă și să producă schimbări pozitive în comunitățile lor. Credem în puterea transformatoare a educației și oferim educatorilor și liderilor de organizații și comunități instrumentele prin care pot împuternici cu adevărat tinerii să devină mai buni, mai puternici, mai înțelepți.

Impactul nostru

Tineri încrezători în viitor. Peste 15.000 de români între 11 și 19 ani au trecut prin programele noastre, trăind experințe de viață pe care nicio materie nu le oferă. Se încurcă, greșesc, se mai ceartă, dar în final trag linie și recunosc că lucrurile învățate îi fac mai puternici.

Elevi

Profesori

Școli

Susține Noi Orizonturi

Indiferent de resursele pe care le puteți pune la bătaie – timp, experiență, bani – vă așteptăm alături de noi, să ne construim împreună viitorul.

“Investiția în educație oferă cea mai bună dobândă.” 

Benjamin Franklin

Partenerii noștri

Henry Ford spunea că „a fi împreună este un început, a rămâne împreună este un progres, a lucra împreună este un succes”. Am avut parte de multe succese până acum, alături de parteneri de încredere.

Newsletter

Indiferent de întrebare, educația este răspunsul! Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi informații legate de învățarea prin experiență, înscrie-te să primești noutăți despre activitatea noastră.

Inițiativele noastre sunt întotdeauna conectate la nevoile pe care le identificăm în sistem.

Contact

Sediul Central Lupeni

Bulevardul Păcii, bloc 5, ap. 9

comunicare@noi-orizonturi.ro

0254 564 471