Când 2% face diferența

Tinerii implicați în programele noastre știu că și cel mai mic gest are o forță incredibilă, dacă este făcut cu sens. Redirecționați 2% din impozitul pe venit către programele educaționale ale Fundației Noi Orizonturi!

Banii adunați anul trecut prin campania de 2% finanțează anul acesta 45 de proiecte de serviciu în folosul comunității, prin care copiii și tinerii învață să privească mai atent în jur, să facă diferența dintre bine și rău; să identifice probleme și să găsească rezolvări.

Educație pentru transformare

De 18 ani oferim educatorilor instrumente prin care pot împuternici tinerii să conducă şi să producă schimbări pozitive în comunităţile lor.

Programele noastre

Dezvoltăm programe pentru tineri, profesori și școli cu impact național și internațional.

Arhitecții Educației

Școli Comunitare

IMPACT

Arhitecții Educației

Școli Comunitare

Tabăra VIAȚA

Educație pentru Transformare

De 18 ani oferim educatorilor instrumente prin care pot împuternici tinerii să conducă şi să producă schimbări pozitive în comunităţile lor. Credem în puterea transformatoare a educației, de aceea lucrăm cu cadre didactice, directori de școli şi voluntari să transforme educaţia din România și să ajute cu adevărat tinerii să devină mai buni, mai puternici, mai înțelepți

Printre programele noastre se numără: IMPACT, Școli conectate la comunitate, Arhitecții Educației și Tabăra VIAȚA.

Ultimele noutăți

Nyaruhinda SKYE club

The Nyaruhinda SKYE club has 23 members made of 7 males and 16 females and is one of the three clubs of Gitaramuka commune of Karusi province.

Gitaramuka SKYE club

Made of 22 active members of 8 young boys and 14 young girls, the club is located at the commune center neighborhood

Ntunda SKYE clubs

This club is comprises of 20 members who meet once a week to learn through SKYE program.

Impactul nostru în 2018

Tineri încrezători în viitor. Peste 43.700 de tineri între 11 și 19 ani au trecut prin programele noastre, trăind experințe de viață pe care nicio materie nu le oferă.

Elevi

Profesori

Școli

În România, programele noastre acoperă 29 județe.

Susține Noi Orizonturi

Indiferent de resursele tale  – timp, experiență, bani – te așteptăm alături de noi, să ne construim viitorul  împreună.

“Investiția în educație oferă cea mai bună dobândă.” – Benjamin Franklin

 

Partenerii noștri

Henry Ford spunea că „a fi împreună este un început, a rămâne împreună este un progres, a lucra împreună este un succes”. Avem parte de multe proiecte cu impact pozitiv în comunități alături de partenerii noștri de încredere.

Newsletter

Indiferent de întrebare, educația este răspunsul! Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi informații legate de învățarea prin experiență, înscrie-te să primești noutăți despre activitatea noastră.

Inițiativele noastre sunt întotdeauna conectate la nevoile pe care le identificăm în sistem.

Contact

Sediul Central Lupeni

 

Bv. Păcii, bl. 5, ap. 9 | și în Cluj-Napoca

 

comunicare@noi-orizonturi.ro

 

 

0254 564 471