fbpx
Valea Jiului
Programe pentru comunitate
Turism activ pentru comunitate

În Valea Jiului, activitatea noastră este puternic orientată spre educația în aer liber și prețuirea resurselor naturale bogate din zonă.

Aceste programe reprezintă un microcosmos al muncii pe care o desfășurăm la nivel național și internațional, semănând semințe de speranță și împuternicind comunitățile locale să colaboreze pentru un viitor mai bun.

Mountain Bike (MTB)
O sursă de speranță pentru viitorul Văii Jiului este eco turismul, reprezentat în special prin ciclismul montan. În Vale sunt mai multe zone de schi care dispun de gondole moderne, nevalorificate pe parcursul verii.

Sala de cățărat Fără limite
Fără Limite este o sală de escaladă pentru copii și adolescenți deschisă în cel mai sărac cartier din orașul Vulcan. Înființată de doi dintre voluntarii americani ajunși aici prin intermediul Fundației Noi Orizonturi, Fără Limite și-a propus să creeze un mediu sigur în care copiii din familiile cu venituri mici să participe la activități de recreere sănătoase – află mai multe

Students Abroad
Programul de studiu pentru studenții străini din România include o puternică imersiune locală și culturală, studenții având 6 săptămâni în care locuiesc cu familii din Valea Jiului.

Alege schimbarea

Dacă ești interesat de a duce unul dintre programele noastre în comunitatea ta, contactează-ne direct.
Newsletter
Indiferent de întrebare, educația este răspunsul! Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi informații legate de învățarea prin experiență, înscrie-te să primești noutăți despre activitatea noastră. Inițiativele noastre sunt întotdeauna conectate la nevoile pe care le identificăm în sistem.

Contact

Sediul Central Lupeni

Bv. Păcii, bl. 5, ap. 9, județul Hunedoara
Ne găsiți și în Cluj-Napoca.

comunicare@noi-orizonturi.ro

0727 301 245