fbpx
Ziua Națională IMPACT 2020
De 1 iunie dăm voce tinerilor și copiilor

1 iunie 2020

toată România

În 1 iunie sărbătorim #eusuntdeIMPACT

Împreună cu partenerul nostru Lidl România vă invităm să sărbătorim împreună cea de-a doua ediție a Zilei Naționale IMPACT la unison, toate cele peste 200 de cluburi din România și Republica Moldova, dar și cetățeni care doresc să organizeze activități în comunitățile lor.

 

Peste 3000 de tineri realizează activități civice în propriile comunități

1 iunie nu ar trebui să fie doar despre sărbătorirea copilăriei, ci mai mult despre a le da tinerilor și copiilor șansa să arate că sunt puternici, creativi și că au un cuvânt de spus în ceea ce îi privește pe ei și lumea înconjurătoare.
+ 200 cluburi IMPACT implicate

Activități civice pentru comunitățile locale 

Citim împreună pentru o lume mai bună

Implicăm cetățeni și actori în educație din toată România

Fii și tu parte din poveste!

Organizează și tu activități în cadrul comunității tale.
Cluburile IMPACT

Cele peste 200 de cluburi de inițiativă comunitară IMPACT se pot înscrie indiferent de „vechimea în reţea” atât din România cât și din Republica Moldova.

Cetățeni din toată țara

Cetățeni din toată țara care doresc să ducă mai departe misiunea cluburilor pot contura activități practice în comunitate: tineri cu inițiativă (elevi, studenți), profesori, educatori, bibliotecari, părinți, bunici, angajați, antreprenori, membrii în organizații non-guvernamentale

Tinerii găsesc soluții la problemele globale
Tinerii din cadrul Zilei Naționale IMPACT organizează de 1 iunie activități în comunitatea lor axată pe una dintre cele 4 Obiective de dezvoltare durabilă:

1. Sănătate și stare de bine

2. Educație de Calitate

3. Reducerea inegalităților

4. Orașe și comunități sustenabile

Cum a fost la Ziua Națională IMPACT 2019?

Tinerii au fost încurajați să implementeze acţiuni civice și de promovare a agendei 2030. ZNI a avut scopul de a crește nivelul de conștientizare asupra  rolului tinerilor în dezvoltarea sustenabilă a planetei. 

Despre IMPACT
În cadrul cluburilor de inițiativă comunitară IMPACT, peste 3000 tineri implementează anual 200 de proiecte de serviciu în folosul comunităţii şi învaţă cum să fie cetăţeni responsabili şi tineri pregătiţi pentru viaţa de adult. Tinerii care fac parte din programul educațional IMPACT demonstrează de 20 ani adulţilor cum sunt o forţă a schimbării.
Contactează-ne pentru mai multe detalii!

Dacă dorești să afli mai multe detalii cu privire la Ziua Națională IMPACT, ne poți contacta direct pe adresa lidia_bondiuc@noi-orizonturi.ro

Newsletter
Indiferent de întrebare, educația este răspunsul! Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi informații legate de învățarea prin experiență, înscrie-te să primești noutăți despre activitatea noastră. Inițiativele noastre sunt întotdeauna conectate la nevoile pe care le identificăm în sistem.

Contact

Sediul Central Lupeni

Bv. Păcii, bl. 5, ap. 9, județul Hunedoara

Ne găsiți și în Cluj-Napoca. 

comunicare@noi-orizonturi.ro

0254 564 471