fbpx
Ziua Națională IMPACT 2020

#CampioniiPlanetei – Dăm voce tinerilor și copiilor!

1-5 iunie 2020

ZOOM (online)

1-5 iunie – Evenimentul tinerilor de IMPACT 

Dăm voce tinerilor și copiilor! În 1-5 iunie elevi, tineri, profesori de IMPACT participă la cel mai mare eveniment dedicat tinerilor #campioni ai planetei.

Împreună cu partenerul nostru Lidl România sărbătorim Ziua Națională IMPACT cu cele 200 de cluburi din România și Republica Moldova, dar și elevii care aduc #IMPACTdeAcasă. Invităm la sărbătoarea noastră toți tinerii și adulții care vor să afle cum pot construi o lume mai bună!

Înscrie-te aici:

Sărbătorește alături de noi!

Participă și tu la sesiunile de discuție, activitățile practice și workshopurile pe care le-am construit pentru tine!

1 iunie – ZIUA NAȚIONALĂ IMPACT

De 1 iunie sărbătorim la unison! Avem parte de live-uri cu tineri #campioni, sesiuni de generare de soluții pentru educație și sănătate, întâlniri pe ZOOM cu IMPACȚi din țară și…concert surpriză.

2-5 iunie – Workshopuri practice

Între 2-5 iunie avem grijă de starea de bine a tinerilor! Vei participa la sesiuni educaționale pregătite de experți: despre iubire, carieră, pasiuni, imaginea din online, întâlniri cu tineri din alte țări.

Ne întâlnim online, live, cu aceeași energie 

1 iunie nu este doar despre sărbătorirea copilăriei. Împreună cu toți tinerii din cluburile noastre IMPACT dar și alți tinerii implicați din țară, sărbătorim de Ziua Națională IMPACT
#CampioniiPlanetei, tinerii care se implică în comunități prin acțiuni civice și sunt preocupați de bunăstarea planetei.

1 iunie

Tineri reuniți pentru schimbare – generăm soluții pentru educație și sănătate

1 iunie

Live-uri cu tineri campioni

 

 1 iunie

Momente civice #înSiguranță de

2-5 iunie

Workshopuri tematice

Tinerii găsesc soluții la problemele globale

De 1 iunie, sărbătorim „forţa IMPACT”, prin care arătăm o altă faţă a României, cu tineri în care putem avea încredere că vor şi pot să facă lumea un loc mai bun. Ziua Națională IMPACT este despre a le da tinerilor și copiilor șansa să arate că sunt puternici, creativi și că au un cuvânt de spus în ceea ce îi privește pe ei și lumea înconjurătoare.

În 1 iunie aducem în prim-plan tinerii campioni- atât din IMPACT cât și din alte contexte, pentru a găsi soluții la probleme ce țin de accesul la educație și sănătate și bunăstare. 

Cum a fost la Ziua Națională IMPACT 2019?

Tinerii au fost încurajați să implementeze acţiuni civice și de promovare a agendei 2030. ZNI a avut scopul de a crește nivelul de conștientizare asupra  rolului tinerilor în dezvoltarea sustenabilă a planetei. 

864 tineri implicați direct în elaborarea și implementarea activităților înscrise în campanie;
5539 de beneficiari direcți ai activităților implementate de tineri
Peste 50 de acțiuni civice de 1 iunie

 
Despre IMPACT
În cadrul cluburilor de inițiativă comunitară IMPACT, peste 3000 tineri implementează anual 200 de proiecte de serviciu în folosul comunităţii şi învaţă cum să fie cetăţeni responsabili şi tineri pregătiţi pentru viaţa de adult. Tinerii care fac parte din programul educațional IMPACT demonstrează de 20 ani adulţilor cum sunt o forţă a schimbării.
Contactează-ne pentru mai multe detalii!

Dacă dorești să afli mai multe detalii cu privire la Ziua Națională IMPACT, ne poți contacta direct pe adresa lidia_bondiuc@noi-orizonturi.ro

Newsletter
Indiferent de întrebare, educația este răspunsul! Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi informații legate de învățarea prin experiență, înscrie-te să primești noutăți despre activitatea noastră. Inițiativele noastre sunt întotdeauna conectate la nevoile pe care le identificăm în sistem.

Contact

Sediul Central Lupeni

Bv. Păcii, bl. 5, ap. 9, județul Hunedoara

Ne găsiți și în Cluj-Napoca. 

comunicare@noi-orizonturi.ro

0727 301 245