Fundaţia Noi Orizonturi

Misiunea Fundaţiei Noi Orizonturi este de  a promova modele de educaţie prin experienţă de calitate, care dezvoltă abilităţi de viaţă în rândul tinerilor, ca o strategie de dezvoltare durabilă a societăţii. Fundaţia Noi Orizonturi îşi doreşte o lume în care toţi tinerii se implică pentru binele comun al tuturor şi simt că pot face o diferenţă în societate.

Mai mult

Construim argumente alături de ARDOR

La începutul acestei luni, Asociația Română de Dezbateri, Oratorie și Retorică (ARDOR) a lansat proiectul „Building Arguments – Consolidarea asociațiilor de dezbateri din România”, în parteneriat cu Fundaţia Noi Orizonturi și Asociația de Tineret „Ecou”

Mai mult

Educaţia nonformală. Tot educaţie!

Un proiect prin care ne dorim ca educaţia nonformală să primească mai multă susţinere şi recunoştintă. Un dialog sănătos între actorii importanţi pentru acest domeniu, dar şi o ocazie pentru tinerii care vor să realizeze campanii de advocacy în comunităţile lor.

Mai mult

Ciclism de IMPACT

Programul IMPACT al Fundației Noi Orizonturi a fost ales drept cauză educațională la cea de-a doua ediție a Ciclaton (2-6 septembrie), eveniment organizat de o echipă de voluntari care pune laolaltă pasiunea pentru un ritm de viață sănătos și dorința de a da ceva înapoi comunității.

Mai mult

Noutăți