Fundaţia Noi Orizonturi

Misiunea Fundaţiei Noi Orizonturi este de  a promova modele de educaţie prin experienţă de calitate, care dezvoltă abilităţi de viaţă în rândul tinerilor, ca o strategie de dezvoltare durabilă a societăţii. Fundaţia Noi Orizonturi îşi doreşte o lume în care toţi tinerii se implică pentru binele comun al tuturor şi simt că pot face o diferenţă în societate.

Mai mult

„Școala Altfel. TOT Educație!”

Vă invităm să dezbateți propunerile noastre legate de Școala Altfel la dezbaterile publice organizate la Cluj (25 noiembrie), Iași (10 decembrie) și București (17 decembrie), dar și online, pe blogul scoalaltfel.wordpress.com La început de ianuarie lansăm și petiția de adunare de semnături de susținere!

Mai mult

680 de liceeni mai $MART şi de IMPACT

Cu sprijinul ING Bank România, Fundaţia Noi Orizonturi a lansat un proiect ce va ajuta 680 de tineri, elevi la 40 de licee din ţară, să aplice în viaţa de zi cu zi principiile responsabilităţii financiare.

Mai mult

Proiect de IMPACT recompensat la Gala EduManager

Clubul IMPACT Noua Generație, de la Colegiul Național Doamna Stanca din Satu Mare, a primit o diplomă de excelență pentru primul proiect de serviciu în folosul comunității desfășurat de tineri - ”IMPACTul culorilor în suflet de copil”

Mai mult

Noutăți