Fundaţia Noi Orizonturi

Misiunea Fundaţiei Noi Orizonturi este de  a promova modele de educaţie prin experienţă de calitate, care dezvoltă abilităţi de viaţă în rândul tinerilor, ca o strategie de dezvoltare durabilă a societăţii. Fundaţia Noi Orizonturi îşi doreşte o lume în care toţi tinerii se implică pentru binele comun al tuturor şi simt că pot face o diferenţă în societate.

Mai mult

Vreau IMPACT!

Prin sprijinul oferit de EEA Grants şi Fondul ONG, în perioada următoare vor fi deschise peste 30 de noi Cluburi IMPACT. Înscrierile se fac până în 19.10.2014!

Mai mult

Educaţia nonformală. Tot educaţie!

Un proiect prin care ne dorim ca educaţia nonformală să primească mai multă susţinere şi recunoştintă. Un dialog sănătos între actorii importanţi pentru acest domeniu, dar şi o ocazie pentru tinerii care vor să realizeze campanii de advocacy în comunităţile lor.

Mai mult

România de IMPACT, ediţia a III-a

Campania România de IMPACT are loc în perioada 7 aprilie – 20 iunie 2014 şi începe cu Săptămâna IMPACT! Află ce proiecte de serviciu în folosul comunităţii, desfăşurate în întreaga ţară, au pregătit cei peste 2.000 de voluntari implicaţi!

Mai mult

Noutăți