Fundaţia Noi Orizonturi

Misiunea Fundaţiei Noi Orizonturi este de  a promova modele de educaţie prin experienţă de calitate, care dezvoltă abilităţi de viaţă în rândul tinerilor, ca o strategie de dezvoltare durabilă a societăţii. Fundaţia Noi Orizonturi îşi doreşte o lume în care toţi tinerii se implică pentru binele comun al tuturor şi simt că pot face o diferenţă în societate.

Mai mult

2% pentru educaţie!

Redirecţioneză gratuit 2% din impozitul pe venit, către Fundaţia Noi Orizonturi! TU ne poţi ajuta să înmulţim numărul Cluburilor IMPACT în şcolile din România! Împreună putem ajuta şi mai mulţi elevi să se dezvolte cu ajutorul educaţiei nonformale.

Mai mult

Educaţia nonformală. Tot educaţie!

Un proiect prin care ne dorim ca educaţia nonformală să primească mai multă susţinere şi recunoştintă. Un dialog sănătos între actorii importanţi pentru acest domeniu, dar şi o ocazie pentru tinerii care vor să realizeze campanii de advocacy în comunităţile lor.

Mai mult

Vreau IMPACT!

Prin sprijinul oferit de EEA Grants şi Fondul ONG, în perioada următoare vor fi deschise peste 30 de noi Cluburi IMPACT. Înscrierile se fac până în 19.10.2014!

Mai mult
  • 2% pentru educaţie!

    În România, peste 130 de Cluburi IMPACT rezolvă probleme din comunitate. Ajută-ne să fim mai mulţi!

  • Educaţia nonformală. Tot educaţie!

    Proiect finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România.

  • Vreau IMPACT!

    Proiect finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România

Noutăți