Fundaţia Noi Orizonturi

Misiunea Fundaţiei Noi Orizonturi este de  a promova modele de educaţie prin experienţă de calitate, care dezvoltă abilităţi de viaţă în rândul tinerilor, ca o strategie de dezvoltare durabilă a societăţii. Fundaţia Noi Orizonturi îşi doreşte o lume în care toţi tinerii se implică pentru binele comun al tuturor şi simt că pot face o diferenţă în societate.

Mai mult

Construim argumente alături de ARDOR

La începutul acestei luni, Asociația Română de Dezbateri, Oratorie și Retorică (ARDOR) a lansat proiectul „Building Arguments – Consolidarea asociațiilor de dezbateri din România”, în parteneriat cu Fundaţia Noi Orizonturi și Asociația de Tineret „Ecou”

Mai mult

Educaţia nonformală. Tot educaţie!

Un proiect prin care ne dorim ca educaţia nonformală să primească mai multă susţinere şi recunoştintă. Un dialog sănătos între actorii importanţi pentru acest domeniu, dar şi o ocazie pentru tinerii care vor să realizeze campanii de advocacy în comunităţile lor.

Mai mult

Noi Orizonturi pentru Şcoala Altfel

Noi resurse pentru programul „Şcoala Altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!”, desfăşurat în perioada 6 – 10 aprilie 2015. Activităţi cu IMPACT pentru clasă, Festivalul Altfel de la Cluj şi programul VIAŢA. Intră în secţiunea Resurse pentru mai multe detalii!

Mai mult

Noutăți