Fundaţia Noi Orizonturi

Misiunea Fundaţiei Noi Orizonturi este de  a promova modele de educaţie prin experienţă de calitate, care dezvoltă abilităţi de viaţă în rândul tinerilor, ca o strategie de dezvoltare durabilă a societăţii. Fundaţia Noi Orizonturi îşi doreşte o lume în care toţi tinerii se implică pentru binele comun al tuturor şi simt că pot face o diferenţă în societate.

Mai mult

Țară, țară vrem impacți!

Proiectul „Profesori motivați, tineri pregătiți pentru viață!” ne ajută să ducem și în mediul rural programul IMPACT de educație prin serviciu în folosul comunității, pentru că și aici școlile și comunitățile au nevoie să se regăsească. Înscrierile se fac până în 15 iunie!

Mai mult

Foloseşte forţa lui 2% şi creează impact!

Redirecţionează 2% din venit către Fundaţia Noi Orizonturi şi, datorită ţie, unul dintre cei 3000 de copiii din 130 de unităţi de învăţământ din 27 de judeţe îşi va putea continua educaţia altfel. Ajută-l să ridice porţile ce îi stau în cale! Fii tu norocul unui copil! Ajută-l să te ajute! Dă-i aripi să zboare!

Mai mult

Școli conectate la comunitate

Fundația Noi Orizonturi lansează în această vară un nou proiect menit să îmbunătățească sistemul de învățământ din România, prin implementarea conceptul de școală comunitară și crearea unei rețele naționale de școli comunitare

Mai mult

Noutăți