loader image

Activitatea noastră

Cei 24 de ani de activitate ne fac să înțelegem nevoile tale. Oferim profesorilor din România informații, idei și instrumente prin care munca fiecărui profesor să fie cât mai eficientă și sustenabilă. Alege și tu!

Cluburile IMPACT

În cluburile IMPACT, copiii își construiesc abilitățile de viață prin participarea la activități reale, conectate la propria lor comunitate.

Tabăra VIAȚA

În taberele VIAȚA îi ajutăm pe tineri să devină cetăţeni responsabili, de încredere, integri şi perseverenţi, capabili să contribuie la propria lor dezvoltare și la binele comun.

Clubul Familiei

O abordare care pune accentul pe sprijinirea părinților și tutorilor astfel încât aceștia să poată fi pentru copiii lor mai buni, mai puternici, mai înțelepți.

Școli cu scLipici

În Școlile cu scLipici TOȚI copiii știu să scrie și să citească la finalul clasei a IV a.

Poduri pentru refugiați

Ne dorim ca ucrainenii strămutați temporar să se simtă în siguranță, să continue să se dezvolte ca indivizi și comunitate, să capete și să dezvolte sentimentul de apartenență la comunitățile care-i găzduiesc în prezent.

Viitor Electrician

Un program de dezvoltare personală și educație civică în care liceenii din clasele profesionale duale își formează valori morale și abilități practice ce țin de mediul de muncă

În curând un nou program marca Noi Orizonturi!

Construiește programe pentru tine si comunitatea ta!

Dacă vrei să deschizi #NoiOrizonturi direct în școala sau comunitatea ta, alege programele noastre.

Dacă ești interesat de a duce unul dintre programele noastre în comunitatea ta, contactează-ne direct: