loader image

Consiliul Director

Dana Bates

Membru, în calitate de co-fondator al Noi Orizonturi

În 1999, Dana Bates împreună cu soţia sa, Brandi, a pus bazele primei tabere de educaţie prin aventură din România – Tabăra VIAŢA. În 2000, a înfiinţat Fundaţia Noi Orizonturi, lansând un model de educaţie prin experienţă pentru tineri ce avea să devină Programul IMPACT.

Dana este profesor la două universităţi americane, Northwestern (Iowa) şi Gordon College (Wenham, Massachusetts) şi Direct

danabrandi@new-horizons.ro

Anca Bahna

Membru

Anca este de profesie medic, dar adevărata vocație și-a găsit-o în mediul antreprenorial. De 20 de ani a dezvoltat alături de familie brandul MINIPRIX, dar și proiecte de agricultură ecologică, antreprenoriat social și educație non-formală.

În cadrul MINIPRIX, Anca a lansat SEVA, prima aplicație de smart donation creată în parteneriat cu SupplyBlockchain. Ea are la bază o tehnologie nouă, folosită pentru prima dată pentru automatizarea donațiilor de haine, respectiv Blockchain.

anca.bahna@miniprix.ro

Diana Certan

Membru

Diana este director executiv – comunicare și fundraising pentru Organizatia Umanitara CONCORDIA. În perioada 2004-2015, Diana a fost unul din actorii cheie în dezvoltarea modelului IMPACT și a mișcării naționale și internaționale IMPACT, în calitatea sa de manager al Fundației Noi Orizonturi.

Diana este Fellow Aspen Institute Romania (2011) primind și premiul Leaders of the Future: Grassroots Education, TED Ed Speaker (Romania) și s-a aflat în Top 100 Romani care schimbă lucrurile în România cu puterea ideilor sau prin exemplu, Foreign Policy Magazine Romania (2011)

diana.certan@concordia.org.ro

Gabriel Bădescu

Membru

Gabriel este profesor universitar de științe politice la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și director al Centrului pentru Studierea Democrației. Este licențiat în matematică și sociologie, are un doctorat în sociologie, a fost bursier Fulbright la University of Maryland, College Park și a urmat specializări în statistică socială la University of Michigan, Ann Arbor. Agenția pentru Strategii Guvernamentale. Cercetările sale recente includ teme de socializare a tinerilor, democratizare, societate civilă, politici educaționale și scientometrie.

badescu@fspac.ro

Patricia Otvos

Membru

Patricia s-a alăturat Consiliului Director al Fundației Noi Orizonturi în anul 2005, după o perioadă inițială în care a asistat activitățile acesteia în calitate de avocat. Patricia este detașată de Oficiul Comisarului pentru Drepturile Omului al Consiliului Europei la Curtea Europeană a Drepturilor Omului de la Strasbourg, unde lucrează ca jurist.

potvos@yahoo.com

Robert Bogdanffy

Membru

Robert a început dezvoltarea personală și profesională ca participant în programul IMPACT, din orașul natal Petroșani, iar după terminarea studiilor din SUA, s-a întors în România. Robert a lucrat în ultimii ani pentru mai multe organizații din zona de Public Affairs, incluzând Clean Water Action din Minneapolis, MN și McGuireWoods Consulting din București. Robert este în prezent Public Affairs Director la ANIS Romania și Co-Founder IS – Integrity Solutions.

robert.bogdanffy@gmail.com