loader image

Săptămâna altfel cu sens

Cum puteți organiza programul din școală astfel încât să atingeți două competențe cheie: de a învăţa să înveţi și dezvoltarea socio-emoţională a elevilor.

O săptămână școlară să devină ALTFEL cu adevărat

Directori, consilieri educativi, profesori, părinţi, elevi și parteneri din comunitate au contribuit la realizatea unui proiect integrat și coerent de educaţie pentru Săptămâna Școala Altfel.

Școala Altfel pentru Profesori Altfel: Modelul Consumul Responsabil

Designul pe tema consumului responsabil îl oferim pentru ca dvs. să puteţi utiliza metoda SLP pe acest subiect. Designul conţine o serie de activităţi aşezate cronologic şi corelat cu etapele SLP şi cu tematica.

Școala Altfel pentru Profesori Altfel: Modelul Egalitate de Gen

Designul pe tema egalității de gen îl oferim pentru ca dvs. să puteţi utiliza metoda SLP pe acest subiect. Designul conţine o serie de activităţi aşezate cronologic şi corelat cu etapele SLP şi cu tematica.

Ghid de implementare Școala Altfel 2016

Un set de clarificări, recomandări și îndemnuri pentru a sprijini echipa de coordonare a programului național „Școala Altfel”.

Ateliere interdisciplinare

Idei de ateliere interdisciplinare pentru ciclul primar, gimnazial și liceal ușor de realizat în cadrul programului ”Școala Altfel”.