loader image

Tabăra VIAȚA

În taberele VIAȚA îi ajutăm pe tineri să devină cetăţeni responsabili, de încredere, integri şi perseverenţi, capabili să contribuie la propria lor dezvoltare și la binele comun.

Tabăra VIAȚA este și întreprinderea socială a Noi Orizonturi, toate veniturile obținute se întorc pentru a susține programele educaționale pentru copiii și școlile defavorizate.

(probabil) cea mai complexă tabără de aventură

Elementele activităţilor din tabăra VIAŢA sunt grupate în:

Curs de Frânghii la Înălţime

Curs de Frânghii la Joasă Înălţime

Curs de escaladă

Drumeție pe munte

Curs de orientare turistică

Atelier de arts&crafts – proiect de serviciu în folosul comunităţii

Foc de tabără

Carnaval

Jocuri și concursuri

De 24 de ani în România!

Tabere de aventură ce dezvoltă încrederea tinerilor. În 24 de ani, peste 20.000 de copii și tineri au trecut prin taberele noastre. Cu zero accidente dar milioane de zâmbete. 

Tabăra VIAȚA este deschisă copiilor începând cu vârsta de 8 ani.

Face însă cu adevărat o diferență pozitivă la pre-adolescenți și adolescenți.

Tabăra VIAŢA foloseşte un design de activităţi dezvoltate şi îmbunătăţite de-a lungul mai multor decenii de către experţi în educaţie prin aventură. Elementele cursului de frânghii au fost construite în acord cu standardele impuse de ACCT (Association for Challenge Course Tehnology) cu suportul Project Adventure, SUA. 

VIAŢA creează un mediu sigur din punct de vedere fizic şi emoţional, oferind participanţilor sentimentul de încredere în sine şi în ceilalţi, necesar provocărilor din cadrul şi din afara cursului. Fiecare activitate este urmată de o discuţie care ajută participanţii să reflecteze asupra lucrurilor pe care le-au învăţat.

Contact înscriere grupuri

Ilie Popescu
Director de program VIAȚA
0721 213 883
ilie_popescu@noi-orizonturi.ro

Alex Ardelean
Asistent director de program VIAȚA
0730 460 032
alex_ardelean@noi-orizonturi.ro