VIAŢA se desfăşoară pe durata verii în Straja (jud. Hunedoara) şi Băile Tuşnad (jud. Harghita) sub forma unei tabere de educație prin aventură cu durata de 6 zile și 5 nopți. Programele scurte concepute de aceeași echipă VIAȚA au loc pe toată durata anului.

Cinci zile pentru devenire

Tabăra VIAȚA promovează valori precum încredere, curaj, perseverență, integritate, responsabilitate, solidaritate. Cu această bază, orice tânăr e mai pregătit să dea piept cu viața.

Echipa înainte de toate

Pe primul loc în topul lucrurilor pe care le învață în tabără, participanții au ales munca în echipă. Pentru mulți dintre ei, VIAȚA este primul context în care au ocazia de a colabora autentic.

Aventură pentru o VIAȚĂ

În VIAȚA îi ajutăm pe tineri să devină cetăţeni responsabili, de încredere, integri şi perseverenţi, capabili să contribuie la propria lor dezvoltare și la binele comun.

Gata de aventură?

Vezi ce ți-am pregătit pentru 2018

Ai stofă de lider?

Avem un curs de formare pentru tine

Pentru cine e tabăra?

Experienţa VIAŢA a fost creată pentru adolescenţi între 12 – 19 ani, dar avem şi programe pentru copii mai mici şi părinţii lor. Echipa de facilitatori VIAŢA, mereu alături de participanţi, este formată din profesionişti bine pregătiţi, devotaţi, inventivi şi distractivi.

Şi în fiecare an, voluntari din Statele Unite şi Europa se alătură echipei, ceea ce le oferă participanţilor ocazia să practice limba engleză sau chiar şi alte limbi de circulaţie internaţională.

Contact

Sediul Central Lupeni

Bulevardul Păcii, bloc 5, ap. 9

comunicare@noi-orizonturi.ro

 

0254 564 471