fbpx

Tabăra VIAȚA

Tabere de aventură ce dezvoltă încrederea tinerilor

Tineri mai pregătiți pentru viață

Peste 10.000 de tineri au participat în taberele noastre în ultimii 20 de ani. Cu această bază, tinerii sunt mai pregătiți să dea piept cu viața.

6 zile pentru devenire
Tabăra VIAŢA se desfăşoară pe durata verii în Straja (jud. Hunedoara) şi Băile Tuşnad (jud. Harghita) sub forma unei tabere de educație prin aventură cu durata de 6 zile și 5 nopți.

Tineri 12-19 ani
Experienţa VIAŢA a fost creată pentru adolescenţi între 12 – 19 ani, dar avem şi programe pentru copii mai mici şi părinţii lor. Echipa de facilitatori VIAŢA, mereu alături de participanţi, este formată din profesionişti bine pregătiţi, devotaţi, inventivi şi distractivi.

Aventură pentru o viață
În VIAȚA îi ajutăm pe tineri să devină cetăţeni responsabili, de încredere, integri şi perseverenţi, capabili să contribuie la propria lor dezvoltare și la binele comun.

Activități în aer liber

În tabără, participanţii au parte de cursuri de frânghii, escaladă, drumeţii, orientare turistică, jocuri şi concursuri sau ateliere de arts&crafts.

ÎNSCRIE-TE ÎN TABĂRA VIAȚA CU CLASA TA!

Dacă vrei să deschizi #NoiOrizonturi direct în școala sau comunitatea ta, alege programele noastre.

Alege schimbarea

Dacă ești interesat de a duce unul dintre programele noastre în comunitatea ta, contactează-ne direct.
Partenerii care susțin programul Tabăra VIAȚA sunt:
Newsletter
Indiferent de întrebare, educația este răspunsul! Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi informații legate de învățarea prin experiență, înscrie-te să primești noutăți despre activitatea noastră. Inițiativele noastre sunt întotdeauna conectate la nevoile pe care le identificăm în sistem.

Contact

Sediul Central Lupeni

Bv. Păcii, bl. 5, ap. 9, județul Hunedoara
Ne găsiți și în Cluj-Napoca.

comunicare@noi-orizonturi.ro

0727 301 245