loader image

Înregistrare Tabăra VIAȚA de Iarnă

5 zile de activități în care vom învăța și dezvolta aptitudini necesare schiului alături de intsructori profesioniști, vom merge în drumeție cu rachetele de zăpadă, vom învăța interactiv informații despre instrumentele necesare salvării din avalanșă și vom construi forturi din zăpadă. Plus, ne vom distra la maxim!

Te rugăm să urmezi pașii de mai jos pentru a realiza înregistrarea în cadrul unuia dintre programele noastre de IARNĂ:

Pas 1. Alege tabăra și perioada de iarnă

*În cazul în care perioada solicitată nu este disponibilă, dar este singura pe care o preferi, te rugăm să ne contactezi telefonic şi vom încerca soluţionarea cât mai rapidă a cererii tale: Ilie Popescu la 0721 213 883 sau pe Alex Ardelean la 0730 460 032

Pas 2. Completează datele părintelui/tutorelui legal:

Pas 3. Completează datele participantului (folosim aceste date pentru a alege cel mai bun echipament de schi disponibil):

*Vă rugăm treceți lungimea piciorului măsurată de la călcâi la degetul mare în cm

*Vă rugăm treceți înălțimea în cm și greutatea în kg

*Vă rugăm treceți circumferința capului măsurată în cm

Cod discount:

Vă rugăm să luați la cunoștință că participantul trebuie să aducă în tabără o adeverință medicală valabilă, eliberată de medicul de familie cu cel mult o săptămână înainte de participarea în tabără.

Bifează mai jos:

* Referitor la politica GDPR și colectarea datelor cu caracter personal vă rugăm consultați Politica de confidențialitate.

10 + 5 =

Vă invităm la distracție şi VARA!

În taberele VIAȚA îi ajutăm pe tineri să devină cetăţeni responsabili, de încredere, integri şi perseverenţi, capabili să contribuie la propria lor dezvoltare și la binele comun.