loader image

Fă diferența! Redirecționează 3.5% către educație pentru transformare.

Completează acum formularul 230 și hotărăște tu spre cine merg cei 3.5% din impozitul pe venit asupra căreia ai putere de decizie.

1.Completează formularul de mai jos şi descarcă Formularul 230 care va fi generat automat.

2. Tipăreşte formularul pe care l-ai descărcat şi (foarte important) semnează-l.

3. Depune formularul până la 25 mai 2023 la centrul ANAF de care aparții cu domiciliul (lista aici).

Click aici dacă preferi să descarci Formularul 230 fără a completa online datele tale personale.
Printează şi completează formularul de mână, cu majuscule. Nu este nevoie să specifici suma (instituția fiscală o va calcula și o va vira automat) și nici nu este nevoie de atașarea Fișei Fiscale.

Cum vor fi folosiți banii tăi?

Anul trecut ne-ați direcționat 4.591 lei cu care am finanțat 9 proiecte ale tinerilor. Continuăm să le susținem visurile și proiectele.

Vezi unde sunt copiii AICI. Copiii noștri sunt foarte ambițioși: iau parte la cea mai mare inițiativă de dezvoltare sustenabilă a planetei și doresc să contribuie la schimbarea în bine a comunităților lor.

Ideile lor sunt simple, le pun chiar ei în practică și sunt de impact: fac activități remediale cu colegii care au nevoie de sprijin suplimentar, dotează școli din mediul rural cu echipament pentru laboratoare STEM, cărți, mobilier sau materiale didactice, oferă servicii de îngrijire pentru bătrâni și familii nevoiașe, fac testări pentru verificarea calității apei la care au acces, dezvoltă tururi pentru turiști cu ajutorul aplicațiilor mobile.

Pentru proiectul lor, fiecare grup de elevi primește o finanțare (seed-money) în valoare de 600 lei. Dacă îți convingi rudele, prietenii şi colegii să ți le alăture, 3,5% din impozitul vostru pe venit poate însemna exact un proiect, un vis pus în practică.

Și nu te costă nimic! 3,5% se deduce din impozitul anual pe venit. Daca nu completezi formularul, suma respectivă rămâne la stat.

Cine poate redirecţiona?

Poţi completa formularul 230 dacă eşti salariat persoană fizică. Persoanele fizice cu profesii liberale sau alte venituri extra–salariale pot redirecționa prin completarea Declarației unice prin intermediul Spațiului Privat Virtual (SPV). În acest caz, se completează în secţiunea I.6 următoarele date: I.6.1.B) Susţinerea cu 3,5% Denumire: Fundația Noi Orizonturi Lupeni, cod fiscal nr. 13705208, contul nr. RO82BACX0000001252060000.

Dorești să trimitem noi la ANAF formularul 230?

Desigur, cu mare plăcere. Te rugăm însă să ne trimiți formularul până pe 15 mai 2023 pentru a avea timp să le organizăm și depunem la ANAF..

Adresele noastre sunt:
La Cluj-Napoca – Calea Turzii nr 189B, ap 4, CP 40049, tel: 0727 301 245